033 8200 296

Klantenservice

Ma - Vr: 9:00 - 17:30

Voor vragen en advies

Aangepaste fiets kopen of leasen

Aangepaste fietsen voor praktisch elke situatie. Zowel met als zonder trapondersteuning en goede begeleiding om je de beste oplossing te bieden.
fiets driewieler scootmobiel van kidsandmobility

Aangepaste fiets

Met ons brede assortiment unieke aangepaste fietsen van de fabrikant Van Raam zijn wij in staat om in veel gevallen een passende oplossing te bieden . Ons assortiment bestaat uit:

  • driewielfietsen

  • scootmobielfietsen

  • rolstoelfietsen

  • tandems

  • duofietsen

  • rolstoeltransportfietsen 

  • lage instapfietsen (comfortfietsen

Deze zijn uiteraard ook als elektrische fiets leverbaar. Er is dus altijd een oplossing mogelijk.

Advies bij het aanschaffen van een aangepaste fiets

Met ons configuratie-module kun je een fiets uit ons assortiment voorzien van diverse opties en accessoires om de fiets geheel naar eigen wens te maken.

Vergoeding ontvangen voor aanschaf van een fiets

Als je weet welke fiets voor jou het meest geschikt is, kijk dan of je eventueel in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit de gemeente. 
Informeer bij het WMO-loket van je gemeente naar de mogelijkheden voor een (gedeeltelijke) vergoeding. Lees meer informatie over de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en (aanvragen van) vergoeding van hulpmiddelen in het artikel ‘vergoeding aangepaste fietsen.’

Kids & Mobility kan je kosteloos adviseren en voorzien in de benodigde documenten om je aanvraag bij het WMO-loket succesvol te laten verlopen.

Mocht je niet in aanmerking komen voor een vergoeding dan hebben wij een aantal tips hoe  je toch je aangepaste fiets kunt bekostigen.

Ga je een hulpmiddel aanvragen? Zorg dan dat je goed voorbereid bent. Een ergotherapeut of revalidatiearts kan meedenken over de juiste fiets en je verder op weg helpen. Meer informatie over wat een ergotherapeut kan doen lees je hier.

Kidsandmobilityaangepaste fiets met trapondersteuning

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Kan je het antwoord op je vraag niet vinden?

Geef een reactie

Meer Artikelen

Kies jij voor een fietskar of ga je toch voor een bakfiets?

Fietskar of toch een bakfiets?

Welke keuzemogelijkheden zijn er tegenwoordig? Waar voorheen de bakfiets vooral in trek was, lijkt nu de fietskar het toch te gaan winnen. Lange tijd domineerde

Weber Babyschaal

Baby veilig in de fietskar

Je baby veilig en comfortabel vervoeren in een fietskar of bakfiets kan een uitdaging zijn. Om te beginnen moet een baby bij voorkeur liggend worden vervoerd. Daarnaast moet je de baby voldoende ondersteuning bieden zodat bewegingen tijdens de rit geen of minimaal invloed kunnen uitoefenen op het lichaam en hoofd van de baby.