Afleverservice

Extra service voor

E-Bikes, E-Bakfietsen, E-Driewielfietsen en E-Tandems

Bijna al onze E-Rijwielen worden standaard maximaal afgemonteerd geleverd, met uitzondering van de E-Bakfietsen waarbij montage een optie is. Dus in de meeste gevallen kan worden volstaan met het in de gewenste stand zetten van het stuur en zadel en je bent klaar om de eerste rit te maken. Wil je extra service, dan kan dat ook en het is bovendien gratis. In dat geval levert een monteur van ons uw bestelling bij u af en stelt deze volledig naar wens af zodat u daar direct gebruik van kunt maken.   

Kids en mobility E-Bike Aflevervice

Snel en eenvoudig bestellen

Je kiest zelf de gewenste E-bike en we zijn er voor je als je behoefte hebt aan deskundig advies of handige tips. Zo kies je altijd een product dat het beste past qua maat en budget.

En als het kan geven we direct aan wat de levertijd is.

Maximaal afgestemd op jouw wensen

Een monteur levert je bestelling persoonlijk ter plaatse bij je af en stelt deze af op basis van jouw wensen. Hij gaat pas weg als je tevreden bent.

En het moment van levering stemmen we uiteraard vooraf met je af.

Direct op maat

We helpen je bij het bepalen van de juiste maten zodat bij levering alles perfect past. 

Het verder naar je wensen afstellen doen wij uiteraard ter plaatse bij aflevering. Dan stemmen wij alles naar wens af zodat je de aankoop direct in gebruik kunt nemen.

 

Meer weten? Bel ons direct

033-8200296

Antwoord op veelgestelde vragen over de Afleverservice aan huis

In de praktijk merkten wij dat klanten vaak met vragen zitten als zij online een fiets willen bestellen. Met deze service willen wij deze belemmeringen wegnemen en het echt makkelijk maken om de gewenste E-Bike online te kopen.

Nee. Je ontvangt deze service gratis op elke gewenste locatie in Nederland m.u.v. de waddeneilanden.

Wil je deze service ontvangen, dan kun je dat bij je bestelling aangeven. Dit kan telefonisch of tijdens het afrekenen in het commentaarveld. Uiteraard is het niet verplicht om deze service af te nemen, maar het kan wel en het is bovendien gratis.

Ja, maar alleen als deze accessoires bij ons in combinatie met de E-Bike zijn  aangekocht. Voor het monteren van overige accessoires rekenen wij € 25,00 incl. BTW tot maximaal 3 accessoires. 

Ja, ook bij aankoop van een driewieler voor volwassenen kan gratis gebruik worden gemaakt van deze service. Dit geldt niet alleen voor de E-Bike driewielers, maar voor alle driewieler voor volwassenen in ons assortiment.

Deze service is gratis bij aankoop van;

  • E-Bikes in alle prijsklassen binnen ons assortiment.
  • Fietsen met een verkoopprijs boven € 1000,-.
  • Alle Driewielfietsen voor volwassenen in ons assortiment.

Nee, zoals gezegd; Deze service is geheel kosteloos. Je betaald alleen de prijs van jouw E-Bike of Driewieler voor volwassenen.

Meer weten?

Stel hier je vraag