(ELECTRISCHE) DRIEWIELERS

DRIEWIELFIETSEN MET OF ZONDER TRAPONDERSTEUNING

Ruime keuze, lage prijzen en met gratis E-bike Topservice aan huis

ANDERE SOORTEN

Gewoon meer voor je geld

Het kan nu met onze “ gratis service aan huis“. Hulp bij het kiezen van het juiste “E-Product”. Bijvoorbeeld bij het kiezen van de juiste maat. We leveren aan huis en stellen alles af op basis van jouw wensen. Het kan. Het is gratis.

Mail, App of bel ons en vraag naar de mogelijkheden, want we leveren deze service overal in Nederland* 

WEEKAANBIEDING

Afleverservice

Maak gebruik van gratis afleverservice

Maak bij de aankoop van een driewielfiets gratis gebruik maken van onze afleverservice. Het voordeel is dat je aankoop vooraf rijklaar wordt gemaakt, bij jou thuis wordt afgeleverd en afgesteld. Uiteraard is er gelegenheid om je nieuwe driewieler even rustig uit te proberen. We gaan pas weg wanneer alles naar volle tevredenheid werkt.

Voordat het zover is willen we je graag adviseren bij het maken van de juiste keuze van de Driewieler. Deze moet natuurlijk passen bij jouw wensen en mogelijkheden.

Zoals je hierboven kunt zien, zijn de Driewielers in diverse uitvoeringen leverbaar. Wil je wel  of geen elektrische ondersteuning, een lage instap, of de mogelijkheid om gemakkelijk bagage mee te nemen. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Ook kunnen we je helpen wanneer je speciale verwachtingen hebt, we worden namelijk graag uitgedaagd om de Driewieler samen te stellen die voldoet aan jouw wensen.

 

Video afspelen

Meer weten?

Hoe maak je gebruik van deze service en sluit dit aan bij je wensen  en mogelijkheden?

Onze consulenten kunnen je hierover informeren en je vraag beantwoorden, dus neem gerust even contact met ons op en laat ons weten wat je wensen zijn.