033 8200 296

Klantenservice

Ma - Vr: 9:00 - 17:30

Voor vragen en advies

Beveilig ook jouw Fietskar tegen diefstal

Maak het ze niet te makkelijk, doe altijd een slot op jouw fietskar

Gelegenheid maakt de dief, dat is het spreekwoord. Je gaat even met je kind naar een supermarkt of waar dan ook naar toe en je moet even je fiets met fietskar onbeheerd achter laten. Goed, de fiets kun je dan snel op slot zetten, maar wat doe je met de fietskar?

Gelukkig zijn er intussen verschillende oplossingen om ook de fietskar goed te beveiligen tegen diefstal. Hoe goed of zwak een oplossing ook is, iets is beter dan niet niets. Het voornaamste is dat je voorkomt dat de kar voor de grijp ligt, zodat de gelegenheid de dief kan creëren.

Gebruik dus altijd een methode om de mogelijkheid van het snel afkoppelen te voorkomen. Een goede oplossing is het geplastificeerde kabelslot zoals je hier op de foto ziet. Deze is ook goed te gebruiken in combinatie met een goed fietsslot van AXA of ABUS zodat je zo min mogelijk sleutels hoeft te gebruiken.

En als je het slot niet nodig hebt doe je hem gewoon in de bagageruimte van de fietskar. Zo hou je hem bij de hand, want je weet nooit wanneer je hem weer nodig hebt om ook de fietskar te beveiligen tegen diefstal.

 

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Kan je het antwoord op je vraag niet vinden?

Geef een reactie

Meer Artikelen

fiets driewieler scootmobiel van kidsandmobility

Aangepaste fiets kopen of leasen

Aangepaste fietsen voor praktisch elke situatie. Zowel met als zonder trapondersteuning en goede begeleiding om je de beste oplossing te bieden.

Kies jij voor een fietskar of ga je toch voor een bakfiets?

Fietskar of toch een bakfiets?

Welke keuzemogelijkheden zijn er tegenwoordig? Waar voorheen de bakfiets vooral in trek was, lijkt nu de fietskar het toch te gaan winnen. Lange tijd domineerde

Weber Babyschaal

Baby veilig in de fietskar

Je baby veilig en comfortabel vervoeren in een fietskar of bakfiets kan een uitdaging zijn. Om te beginnen moet een baby bij voorkeur liggend worden vervoerd. Daarnaast moet je de baby voldoende ondersteuning bieden zodat bewegingen tijdens de rit geen of minimaal invloed kunnen uitoefenen op het lichaam en hoofd van de baby.