Beveilig ook jouw Fietskar tegen diefstal

kabelslot-met-hangslot-5meter

Maak het ze niet te makkelijk, doe altijd een slot op jouw fietskar

Gelegenheid maakt de dief, dat is het spreekwoord. Je gaat even met je kind naar een supermarkt of waar dan ook naar toe en je moet even je fiets met fietskar onbeheerd achter laten. Goed, de fiets kun je dan snel op slot zetten, maar wat doe je met de fietskar?

Gelukkig zijn er intussen verschillende oplossingen om ook de fietskar goed te beveiligen tegen diefstal. Hoe goed of zwak een oplossing ook is, iets is beter dan niet niets. Het voornaamste is dat je voorkomt dat de kar voor de grijp ligt, zodat de gelegenheid de dief kan creëren.

Gebruik dus altijd een methode om de mogelijkheid van het snel afkoppelen te voorkomen. Een goede oplossing is het geplastificeerde kabelslot zoals je hier op de foto ziet. Deze is ook goed te gebruiken in combinatie met een goed fietsslot van AXA of ABUS zodat je zo min mogelijk sleutels hoeft te gebruiken.

En als je het slot niet nodig hebt doe je hem gewoon in de bagageruimte van de fietskar. Zo hou je hem bij de hand, want je weet nooit wanneer je hem weer nodig hebt om ook de fietskar te beveiligen tegen diefstal.

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email