Frappe
Frappe Style
Frappe-by-kids-and-mobility

FRAPPE SPORT STYLISH 500

FRAPPE SPORT STYLISH 500 DAMES 53 1X8V-CLARIS DISC MATTE FRESH GREEN

Waarom jij van deze fiets gaat houden?

Deze Frappe is gemaakt voor iets meer gevorderde fietsers. Zijn moderne looks en minimalistische design neigen naar sportief fietsen. Het mooie is dat deze nog steeds alle veiligheidsvoorzieningen heeft. Dus wel minimalistisch maar veilig en betrouwbaar.

WEEKAANBIEDING

Binnenkort nieuwe aanbiedingen

No products were found matching your selection.

Een fietskar of wandelkar kopen? Goed idee!

Vind jij het heerlijk om met je kind(eren) lange of kortere afstanden af te leggen op de fiets en is een bakfiets niets voor jou? Dan is een fietskar natuurlijk wel een ideaal middel om je kinderen veilig en droog te vervoeren. Het gebruik van een fietskar komt steeds meer voor en wij snappen wel waarom. Fietskarren zijn veilig, degelijk, wendbaar en je kunt ze voor meer gelegenheden gebruiken dan alleen achter de fiets. Je kunt een fietskar al gebruiken voor kinderen vanaf 6 tot 12 maanden. Is je kindje nog wat kleiner? Dan adviseren we je een babyschaal te gebruiken of bijvoorbeeld een hangmat want goede vering is op die leeftijd erg belangrijk. Zorg er als je de fietskar gaat gebruiken ook voor dat je eigen fiets veilig is of bekijk snel onze damesfietsen of herenfietsen. Tenslotte trek jij de kar!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.