KIDS & MOBILITY

AL JAREN DE LAAGSTE PRIJS EN DE BESTE SERVICE

Kids mobility E-Bike Topservice

sinds 2010

Kwaliteit & service

Een plek waar je alle producten kunt vinden voor jou en je kind. Kwalitatief, betaalbaar en met deskundig advies van ervaren mensen die jou als ouder goed kunnen adviseren zodat je van begin af aan samen lekker op pad kunt met optimale mobiliteit voor jou en je kind.

Maar wat is betaalbaar en hoe kies je de beste combi van producten om veilig samen met je kind op pad te kunnen gaan? Intussen zijn we voorkeurs leverancier van o.a. Qeridoo fietskarren en accessoires, Weber babyproducten, Croozer Fietskarren, Frappe design moederfietsen en vele andere producten die wij met grote zorgvuldigheid selecteren.

Uithangpunt voor Kids&Mobility is dat wij ouders compleet en gedegen kunnen adviseren over producten en de beste combinatie van producten voor elke gezinssituatie. Zowel via onze site als in onze showroom kijken wij naar de situatie en wensen van de ouder en gezin. Zo kijken we o.a. naar aantal kinderen en de leeftijd daarvan in combinatie met de wensen van de ouders. Uiteraard letten wij ook op zaken als veiligheid, gebruiksgemak en betaalbaarheid.  

We groeide in de loop van de jaren mee met de kinderen van onze klanten die wij in diverse fases terug zien voor wijzigingen en aanpassingen. Dat maakt het voor ons team prettig omdat we duidelijk zien dat we een goede bijdrage leveren aan zoveel mooie gezinnen.

In Nederland en Belgie

Fietskarren

Steeds meer ouders ontdekken het gemak van de fietskar en bakfiets als veilig vervoermiddel voor hun kinderen en als slim alternatief voor de auto. Veel gebruikers helpen ons om leveranciers scherp te houden en de juiste producten te selecteren. Door onze actieve deelname aan het ontwikkelteam van Qeridoo Duitsland, draagt ons team bij aan gebruiksgemak van diverse producten.

Maar ook door het ontwikkelen van een uitgebreid service- en garantiepakket en door het uitbreiden van het assortiment zijn we uitstekend in staat om onze klanten goed te bedienen. Door keer op keer de beste producten te selecteren en deze voor de scherpste prijs aan te bieden zijn we in staat om tevreden klanten te creëren. En daar zijn we best trots op!

De beste producten, maar wel

Betaalbaar

Door innovatie en creativiteit vinden wij de beste oplossing voor (jonge)ouder die ook bij ons terecht kunnen om producten uit te proberen. Hoe werkt een fietskar of een bakfiets en hoe kun je daarmee je kind veilig vervoeren? Wat heb je daarbij nodig? Vragen van ouders beantwoorden en als het even kan daar nog iets extra’s aan toevoegen, zodat ouders de juiste beslissing kunnen nemen, dat is onze tak van sport.
We organiseren demodagen, maar ook online willen we onze klant zo goed mogelijk informeren. Zo vermeiden wij samenwerking met fietsenwinkels met hoge marges om de prijzen zo laag mogelijk te houden zondaar daarbij af te doen aan kwaliteit.

Onze Producten

Intussen zijn er diverse merken op de markt wat betreft fietskarren. Zo kun je bij Kids&Mobility kiezen uit diverse merken, waaronder het Duitse Qeridoo en Croozer of het Noorse merk Hamax. Voor elke budget is er hierdoor iets te kiezen zonder aan kwaliteit af te doen. En omdat je per merk ook nog je eigen kleur kunt kiezen, is er voldoende keuzemogelijkheid.

Onze Service

Je kunt naar onze showroom komen of online bij ons kopen. In onze showroom kun je alles op je gemak bekijken en testen. Daarnaast hebben we een professionele fietskar- en bakfietsspecialisten in dienst, die landelijk service bieden.

De Toekomst

Met name de jonge ouders inspireren ons om de samenstelling van ons assortiment te blijven verbeteren. Hoe kun je de veiligheid en het gebruiksgemak nog verder vergroten om het voor ouders nog prettiger te maken. We zijn er voor ouder en kind. Klanten leren ons het beste kennen door te kijken naar ons assortiment. Op onze webshop vind je ongetwijfeld wat je als ouder zoekt voor jezelf en je kind. En heb je vragen of ben je nieuwsgierig geworden dan zijn wij er om je te adviseren en je vragen te beantwoorden.

Veel plezier voor jou en je kind!

K&M Team

wij helpen je verder

Contact